21 februari 2018

8 maart: informatiebijeenkomst bouwactiviteiten in OBA

Op donderdag 8 maart organiseert Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam C.V., onderdeel van BPD gebiedsontwikkeling, een informatiebijeenkomst over de bouwactiviteiten van kavel 5b/6 voor bewoners en ondernemers in het gebied.

Deze informatiebijeenkomst is voornamelijk gericht op de volgende fase van de bouw, die loopt van april 2018  tot en met maart 2019.

Informatiebijeenkomst bouw kavel 5b/6

  • Tijd:                    Donderdag 8 maart 2018
  • Start:                  Inloop 18:45 // Start bijeenkomst 19:00
  • Einde:                 Rond 20:30
  • Locatie:              OBA, Oosterdokskade 143 te Amsterdam – Forumzaal (6e verdieping)

Programma

Bij de bijeenkomst ontvangt u informatie over de huidige stand van de bouw, de planning van de bouwwerkzaamheden de komende periode en wij proberen u inzicht te geven in hoe het gebouw gebouwd wordt. In deze fase van de bouw wordt de Oosterdoksstraat ter hoogte van het bouwterrein afgesloten. Wij staan stil bij de consequenties voor de bereikbaarheid van het Oosterdokseiland, de parkeergarage en de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten.

Ons doel is u zo goed mogelijk te informeren, en u de ruimte te geven uw vragen te stellen. Bij de bijeenkomst is een aantal medewerkers van het project beschikbaar om uw aanvullende vragen te beantwoorden.

Vanaf 18:45 bent u van harte welkom bij de inloop, waar een kopje koffie of thee voor u klaarstaat.

Blijf op de hoogte

Bent u niet in de gelegenheid om de 8e langs te komen, blijft u op de hoogte via deze website www.oosterdokseiland.nl/bouw. Daarnaast bent u elke 2e vrijdag van de maand zonder afspraak van harte welkom op ons inloopspreekuur tussen 9:00 en 10:00 uur.