19 maart 2021

Bouwupdate Maart 2021

Hoogste punt bereikt

Het hoogste punt van het prachtige gebouw is bereikt! Om precies te zien; 48,63 meter hoog. Een belangrijke mijlpaal in de bouw die niet ongemerkt voorbij kon gaan. In deze corona tijd helaas geen feestelijke bijeenkomst met veel mensen maar uiteraard heeft een klein team, op gepaste afstand, bij het moment stilgestaan, op een zonnige dag het dak beklommen en genoten van het adembenemende uitzicht.

Lees hier het interview met aannemer Züblin

Ruwbouw

De afgelopen weken is hard doorgewerkt om de ruwbouw af te ronden. Ondanks de barre weersomstandigheden in de eerste weken van februari is een groot aantal gevelelementen gemonteerd. Alleen bij de Westgevel (kantoren) en de gevels bij de appartementen moeten ze nog worden aangebracht.

Op het dak is de luchtbehandelingskast voor de keukens neergezet. Op deze manier wordt de keukenlucht naar buiten afgevoerd. Qua ruwbouw worden nog de laatste delen van de verdiepingsvloer en de dakvloer gemaakt. Nu de ruwbouw zo goed als gereed is, wordt er gefocust op het waterdicht maken van het gebouw.

Afbouw interieur

Binnenkort worden de eerste pantry’s in het gebouw geplaatst en verder is ook al gestart met het aanbrengen van de vloerbedekking.

Akoestische testen

Gedurende de afbouw worden diverse tests gedaan. De afgelopen tijd is er een testruimte gemaakt, zodat er akoestische tests uitgevoerd kunnen worden.

Exclusieve presale Ode Apartments gestart!

Bekijk hier de brochure van Ode Apartments

Ode Apartments, een iconisch, state-of-the art modern gebouwop de kop van het Oosterdokseiland, maakt modern, duurzaam en comfortabel wonen mogelijk in het authentieke en historische hart van de stad. De verkoop van Ode Apartments verloopt in twee fases: Deze week vindt de exclusieve presale plaats, gevolgd door de start verkoop van de overige appartementen in april 2021. Wilt u als eerste in aanmerking komen voor een luxe appartement, breng dan een bod uit op het appartement van uw keuze op de website www.ode-apartments.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de aan het project verbonden makelaars Eefje Voogd Makelaardij en Broersma Makelaardij.

Lees meer…