13 september 2021

Bouwupdate september 2021

Bouwupdate september 2021
Zoals eerder aangekondigd in de videoboodschap tijdens het online informatiemoment voor de zomer zal de aanrijroute van Parking Oosterdok (opnieuw) aangepast worden. Vanaf 21 september a.s. zal alleen nog gebruik gemaakt kunnen worden van de Oosterdoksstraat om de parkeergarage in- en uit te rijden. De verbinding met de De Ruijterkade wordt vanaf dat moment afgesloten i.v.m. de bouwwerkzaamheden aan de Oostkant van het bouwterrein.

Rond de oplevering van het gebouw (medio 2022), wanneer de bouwroute uit gebruik genomen kan worden, zal de Parking Oosterdok weer van beide kanten bereikbaar zijn. Het exacte moment van openstelling van de toegangsroutes is ook afhankelijk van het afronden van de bestrating van het volledige maaiveld.

De nieuwe aanrijroute staat afgebeeld op het kaartje hieronder.

De aangepaste route gaat in nadat het eerste deel van de definitieve bestrating in de Oosterdoksstraat is gelegd, vanaf het gedeelte achter het conservatorium tot aan de inrit van de parkeergarage.

Gevel
Gevelspecialist Scheldebouw zal eind september de deuren in de gevels monteren, waarmee het gebouw gesloten zal worden.

 

Kopersbijeenkomst
Aan de binnenzijde van de campus loopt de afbouw in volle vaart door. Ook de bouw van het appartementengebouw vordert gestaag. 28 augustus jl. bezochten de kopers van de appartementen de bouw en maakten ze kennis met hun toekomstige buren. Meer dan 60% van de appartementen is reeds verkocht. Kijk voor meer informatie over de woningen op onze website.

 

Foto’s van de voortgang van de bouw en de werkzaamheden aan de Oosterdoksstraat en Ton de Leeuwstraat

Doorzicht Oosterdoksstraat richting de inrit van de parkeergarage, waar de straatfundatie gereed gemaakt wordt om de straatstenen aan te brengen.

De aansluiting van de riolering in de Ton de Leeuwstraat aan de westgevelzijde van het gebouw. Putten voor de riolering en de overige ondergrondse infra worden aangebracht zodat ook in het eerste deel van de Ton de Leeuwstraat de bestrating aangebracht kan worden.

Grondwerk voor de inrit van de parkeergarage. E.e.a. ter voorbereiding van de omklap/aangepaste aanrijroute per 21 september a.s.

Doorzicht Oosterdoksstraat, eerste levering straatstenen t.b.v. de Oosterdoksstraat. De bestrating vindt deze week plaats.