26 juni 2020

Verslag online informatiebijeenkomst 30 juni 2020

Bekijk de video van de online informatiebijeenkomst terug

Bekijk hier de video over voortgang van de bouw van kavel 5b/6 op het Oosterdokseiland. In verband met de corona pandemie heeft Oosterdokseiland Ontwikkeling Amsterdam C.V., onderdeel van gebiedsontwikkelaar BPD, dit keer voor een online bijeenkomst gekozen. Deze bijeenkomst was voornamelijk gericht op de volgende fase van de bouw en de ‘omklap’ (nieuwe aanrijroute) van de Parkeergarage Oosterdok per half juli 2020.

Programma

Tijdens de online bijeenkomst, druk online bezocht door omwonenden, informeerden wij de kijkers over de huidige stand van de bouw, de planning van de bouwwerkzaamheden de komende periode en proberen wij inzicht te geven in de wijze waarop het gebouw wordt gebouwd. Wij gaven informatie over de consequenties voor de bereikbaarheid van het Oosterdokseiland, de parkeergarage en de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten.

Hebt u na afloop van het kijken van de video nog vragen? Mail ons dan via office@oosterdokseiland.nl

Voor specifieke vragen over de verkeerssituatie en bereikbaarheid rondom het Oosterdokseiland verwijzen wij u naar Wies Daamen van Stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam, via w.daamen@amsterdam.nl.

Highlights update bouw kavel 5b/6 – juni 2020

  • Aan de zuidzijde van het hoofdgebouw is inmiddels de dak verdieping gemaakt.
  • Aan de rest van het hoofdgebouw wordt doorgebouwd tot aan de 11everdieping.
  • De traptreden van de hoofdtrap zijn aangebracht en de eerste woningvloer van het west gebouw is gerealiseerd.
  • Inmiddels is de vorm van de hellingbanen op het voorterrein zichtbaar en de loopbrug voor het grote atrium is ‘ingehesen.’